Welkom bij Vrij CLB Trikant

Bekijk onze vacatures 👇

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Wil je ook elke dag het verschil maken voor onze cliënten, dan staan wij alvast te springen om jou te leren kennen!

Fijn aanbod!

Werken in één team, samen de zorg voor elkaar en de cliënt dragen.

Creativiteit

Iedere medewerker kan zijn of haar talent benutten, ook op de werkvloer. De juiste man/vrouw op de juiste plaats is ons motto.

Teamwork

Je komt terecht in een ervaren CLB-team waarin gedeelde verantwoordelijk één van de vijf gedragscodes vormen. Samen hulp bieden waar nodig is ons motto.

Hybride werken

Je beslist zelf als je thuis wilt werken. Interessant om eigen administratie op punt te zetten, alsook geconcentreerd werk te doen. Dit draait om resultaat gericht werken en leidinggeven op basis van vertrouwen en dialoog.

IT

Je krijgt je eigen laptop, samen met een smartphone en headset. Op die manier kan je perfect online meetings volgen. Vanuit de overheid volgt ook 20€/maand internetvergoeding!

Het CLB helpt elke leerling (en hun ouders) minstens één stap voorruit !

Elk kind en elke jongere de beste kansen geven voor de toekomst, dát is waar het CLB voor staat.

Bijna 3.000 enthousiaste CLB-medewerkers in de 31 CLB’s van Vrij CLB Netwerk staan meer dan 800.000 leerlingen bij op hun weg naar volwassenheid. Of het nu gaat over leren, gevoelens, gedrag, gezondheid of studie- en beroepskeuzes: het CLB helpt. Leerlingen die uit de boot dreigen te vallen, pikken we op. Vastberaden en met groot engagement bouwen CLB-medewerkers aan gelijke onderwijskansen. Dat doen we in een deskundige en dynamische teams.

We werken hiervoor samen met - maar onafhankelijk van - de school om alle leerlingen de beste leer- en ontwikkelingskansen te bieden. In alles wat we doen staat de leerling centraal. Diversiteit zien we als kracht: bij de leerlingen én onder collega’s. 

Vragen over leren, studeren, onderwijs, gezondheid of welbevinden? Samen zoeken we naar oplossingen.

Ontdek meer op onze website.

Ons DNA 🧬

Dag van de zelfzorg

Ook wij staan stil bij het vitaliteitsbeleid van al onze medewerkers. Zelf op provincie niveau worden alle CLB-medewerkers samengebracht om de zelfzorg te versterken.

@CLB TRIKANT

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?